18-beta Glycyrrhenetinic Acid – Enoxolone

Grupa: Funkcja: , , Obszar działania: ,

18-beta Glycyrrhetinic Acid – Enoxolone

INFORMACJE OGÓLNE

Produkt stosowany szczególnie w kosmetykach luksusowych. Głęboko nawilża skórę i chroni ją przed powstawaniem plam starczych. Substancja aktywna idealnie sprawdza się w produktach do rozjaśnienia cery.

Rekomendowane użycie:

produkty do cery: 0.1 – 1.0%

balsamy, produkty po opalaniu: 0.1 – 1.0%

kremy i balsamy do ciała: 0.1 – 1.0%

 

ZASTOSOWANIE

kremy anti-aging

nawilżające kremy do twarzy

leczenie problemów cery

kremy do twarzy z tendencją do podrażnień

kremy pod oczy

intensywne liftingujące maski