Olej winogronowy

INCI Vitis Vinifera Seed Oil

Olej z pestek winogron jest bogaty w antyoksydanty i witaminy. Nałożony bezpośrednio na skórę działa na zaskórniki i odmładza skórę. Sprawia, że skóra odzyskuje młodzieńczy wygląd i staję się bardziej elastyczna. Można olej ten stosować do włosów, które wymagają przywrócenia blasku i odpowiedniego nawilżenia. Olej ten wspiera produkcje kolagenu i elastyny. Bogaty jest w witaminę A, C, E i K.