Oliglycan

INCI Aqua, Copper PCA, Glycerin, Lentinus edodes extract, Tremella Fuciformis (mashroom) extract, Zinc PCA

 

INFORMACJE OGÓLNE

Oliglycan jest składnikiem używanym w produktach kosmetycznych do twarzy, ciała oraz skóry głowy. Zapobiega powstawaniu trądziku, gdyż reguluje powstawanie sebum oraz remineralizuje skórę. Ma działanie antybakteryjne, odkażające i energetyzujące. Zapobiega powstawaniu łupieżu.

 

Rekomendowane użycie: 0,5 – 5%

 

ZASTOSOWANIE

produkty anti-age, takie jak krem, serum,

produkty do pielęgnacji i leczenia włosów oraz skóry głowy.

 

GŁÓWNE CECHY

reguluje powstawanie sebum,

działa energetyzująco,

antybakteryjny,

działa przeciwłupieżowo.