INFORMACJE OGÓLNE

Oliglycan jest składnikiem używanym w produktach kosmetycznych do twarzy, ciała oraz skóry głowy. Zapobiega powstawaniu trądziku, gdyż reguluje powstawanie sebum oraz remineralizuje skórę. Ma działanie antybakteryjne, odkażające i energetyzujące. oraz zapobiega powstawaniu łupieżu.

Rekomendowane użycie: 0,5 – 5%

ZASTOSOWANIE

  1. produkty Anti-age, takie jak krem, serum,
  2. produkty do pielęgnacji i leczenia włosów oraz skóry głowy.

GŁÓWNE CECHY

  1. reguluje powstawanie sebum,
  2. działa energetyzująco,
  3. antybakteryjny,
  4. działa przeciwłupieżowo.