Algi

Algi mogą się pochwalić szerokim zastosowaniem w przemyśle spożywczym. Posiadają wiele wartości odżywczych, które pozytywnie wpływają na nasz organizm.

Ekstrakty roślinne

Ekstrakty roślinne to surowce otrzymywane z kwiatów, owoców, nasion, liści lub łodyg różnych roślin. Ekstrakty roślinne wspierają wybrane funkcje organizmu.

Błonniki

Błonnik pokarmowy to substancja pochodzenia roślinnego, która odgrywa ważną rolę w funkcjonowaniu układu pokarmowego człowieka. Błonniki nie ulegają trawieniu ani wchłanianiu w przewodzie pokarmowym

Składniki funkcjonalne

Składniki funkcjonalne są niezbędne dla organizmu człowieka. Widocznie ma korzystny wpływ na poprawę zdrowia i samopoczucia człowieka

Napoje funkcjonalne
Gumy do żywności i suplementów
Białka roślinne

Białka roślinne poza zwiększeniem zawartości protein w organizmie, także polepszają walory sensoryczne produktu, nie zapominając o jego funkcji technologicznej

Słodziki naturalne
Słodziki syntetyczne
Słodziki mix - tech
Super owoce
Woski
Diety specjalne
Składniki bezglutenowe